Over ons

Sinds 1895 

HOUTBRIKETTEN-ONLINE.EU is een geregistreerde merknaam van J.G. van Dooren B.V.   Dit familiebedrijf stamt uit 1895 en heeft een rijke historie in personen en goederenvervoer. Het bedrijf wordt op dit moment geleid door de 5e generatie Van Dooren’s.  Uit onze logistieke activiteiten zijn een aantal webshops ontstaan waaronder HOUTBRIKETTEN-ONLINE.EU.  Door onze eigen transport en warehousing  van houtbriketten bieden wij onze klanten de hoogste service tegen de scherpste tarieven.

van dooren transport nieuwbouw (5)kl

CO2-neutraal

Ons warehouse en kantoren in Hillegom zijn sinds 2015 volledig CO2 neutraal door het plaatsen van 1.000 zonnepanelen. Het gehele dak van het warehouse (5.000 m2) is voorzien van zonnepanelen. Hiermee zijn wij meer dan 100% selfsupporting.

Leveringen

Wij leveren houtbriketten alleen in Nederland & België. Pelletkorven kunnen wij eventueel tegen meerprijs leveren in heel Europa. Bestellingen binnen Nederland vandaag besteld (betaald met iDeal) vóór 15.00 uur zijn de volgende werkdag in huis. Voor bestellingen in Belgie (betaald met MisterCash) hanteren wij een leveringstermijn van 48 uur. Bestellingen per factuur dienen eerst betaald te zijn voordat tot uitlevering overgegaan wordt. Testpakketten worden met de DPD verstuurd. U ontvangt na de bestelling en betaling een Trackingcode van de pakketdienst. U kunt dus zelf uw pakket volgen. Palletleveringen worden per vrachtwagen geleverd. Onze vervoerder stelt u per email op de hoogte betreffende de ETA (verwachte aankomsttijd) van de bestelling. De zending wordt bij u met een vrachtwagen met laad/losklep geleverd. U kunt bij de order vermelden waar de zending neergezet kunnen worden. De chauffeur zal de pellets op de gewenste plaats neerzetten (bijvoorbeeld bij of in uw schuur) mits deze goed bereikbaar is met een palletwagen. Een palletwagen kan helaas niet over een grindpad rijden.

Afhaalkorting

Wilt u uw zending komen afhalen in Hillegom? Dit kan alleen op afspraak via het onderstaande contactformulier. Wij kunnen dan tijdig starten met het picken van de order en zorgen dat uw bestelling klaar staat op het moment van afhalen. Dit bespaart u onnodige  wachttijd. U krijgt op palletzendingen € 25,- afhaalkorting op de webshopprijzen.  Op de testpakketten krijgt u € 5,- afhaalkorting op de webshopprijzen. Wij hebben geen PIN mogelijkheden.

Meer info? Vul svp het onderstaande contactformulier in:

Contact